Qui som

Mosella és una agència immobiliària familiar, va néixer el 2012 amb el propòsit de dinamitzar la venda i lloguer d'immobles a Barcelona donada la crisi que va patir el sector el 2007, facilitant la tasca de la recerca del mateix, oferint un tracte personalitzat i proper.
Ens trobem al centre de Barcelona, al barri de la Sagrada Família, però el nostre servei s'estén per tot Catalunya, tenim propietats tant a la Costa Brava i l'Empordà com al Maresme, Barcelona i la Costa Daurada.


Els serveis que oferim:

 • Venda:
  Si vostè desitja vendre la seva propietat aconseguint el millor preu i donant-li la màxima visibilitat a aquest, nosaltres oferim el millor aparador publicitari a internet, així com a la nostra oficina.
 • Venda en exclusiva:
  La venda en exclusiva garanteix la venda de la seva propietat en el menor temps possible i concentrant totes les visites en una sola agència. A més, evitarà veure anuncis de la seva propietat repetits per les diverses agències que hagi contractat, provocant l'efecte contrari al desitjat en els possibles compradors. La venda en exclusiva només té avantatges, oferim fotografies professionals, Cedula d'habitabilitat i Certificat energètic, sense cap cost per a vostè.
 • Lloguer:
  Ens encarreguem de trobar inquilins de confiança, de pactar un preu adequat i realitzar tots els tràmits necessaris.
 • Gestió de lloguer:
  Deixi la gestió del lloguer a les nostres mans i despreocupeu, si sorgeix algun problema es el solucionem.
 • Tramitació del Certificat energètic i la Cedula d'habitabilitat:
  En Mosella ens preocupem d'informar de tots els documents que necessita per a la venda o el lloguer, i d'obtenir tots els tràmits administratius necessaris.
C/ Ramon Masifern, 10 - Bisbal d'Empordŕ (La) 17100 Girona Mov: 680 90 10 10
immobiliaria@mosella.cat
El nostre Lloc Web www.mosella.cat utilitza cookies prňpies i de tercers per millorar els seus serveis mitjançant l´anŕlisi del hŕbits de navegació. Si continua navegant, accepta el seu ús d´acord amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació