• Mosella Propietats S.L.
  • Ramón Masifern 10
  • 17100 la Bisbal d'Empordà (Girona)
  • +34609485301
  • Contacte
Cerca avançada

Avisos legals


Protecció de dades de caràcter personal En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'objecte de la qual és garantir i protegir, en allò que concerneix al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, MOSELLA PROPIETATS S.L. informa els usuaris que les dades introduïdes als formularis de contacte s'emmagatzemaran en fitxers propietat de MOSELLA PROPIETATS S.L.. Així mateix MOSELLA PROPIETATS S.L. mostra el seu compromís de no destinar els seus continguts a una finalitat diferent per a la qual van ser recollits, garantint la màxima confidencialitat i aplicar les mesures tècniques i de seguretat necessàries per evitar l'accés no autoritzat segons estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades .

Dret d'accés, rectificació i cancel·lació El titular de les dades té el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades. Per exercitar aquests drets, els titulars de les dades poden adreçar una petició escrita a l'email de contacte immobiliaria@mosella.cat, o bé poden contactar a través del telèfon 609 485 301 .

Divulgació de la informació a terceres parts MOSELLA PROPIETATS S.L. es compromet a no vendre o transferir la informació personal recollida als seus llocs web a altres entitats per a la seva utilització sense la seva aprovació expressa i oferint-li l'oportunitat d'exercir el seu dret de cancel·lació i oposició comentada anteriorment.

Enllaços externs Si l'usuari opta a abandor aquest lloc web a través d'enllaços de pàgines web no pertanyents a la nostra empresa, MOSELLA PROPIETATS S.L. no es fará responsable de les polítiques de privacitat d'aquests llocs web ni de les galetes que aquests puguin emmagatzemar a l'ordenador de l'usuari.

Questions legals Aquest és un lloc web que està subjecte a la Llei espanyola. MOSELLA PROPIETATS S.L. podrà disposar de la informació personal proporcionada per l'usuari sense el seu consentiment quan així li sigui exigit legalment, o bé actuant de bona fe sempre que aquesta acció sigui necessària per investigar o protegir els convidats, visitants o associats de MOSELLA PROPIETATS S.L. o a béns de la seva propietat (incloent aquest lloc web).

Canvis a la Política de Privacitat d'aquest lloc Web MOSELLA PROPIETATS S.L. podrà incloure canvis a la Política de Privacitat d'aquest lloc Web. Tots els canvis seran posats a la vostra disposició en aquesta web, per mantenir informat l'usuari.

Ramón Masifern 10
17100
la Bisbal d'Empordà (Girona)
  • Mosella Propietats S.L.
  • Ramón Masifern 10
  • 17100 la Bisbal d'Empordà (Girona)
  • +34609485301

© Mosella Propietats S.L. 2024

Avisos legals